Lego 11029 Classic Yaratıcı Parti Kutusu
Lego 11029 Classic Yaratıcı Parti Kutusu
Lego 11029 Classic Yaratıcı Parti Kutusu
Lego 11029 Classic Yaratıcı Parti Kutusu
Lego 11029 Classic Yaratıcı Parti Kutusu
Lego 11029 Classic Yaratıcı Parti Kutusu
Lego 11029 Classic Yaratıcı Parti Kutusu
Lego 11029 Classic Yaratıcı Parti Kutusu

Lego 11029 Classic Yaratıcı Parti Kutusu (DRO-00000096)

Fiyat : ₺1.647,00(KDV Dahil)

Lego 11029 Classic Yaratıcı Parti Kutusu


LEGO Classic Yaratıcı Parti Kutusu içindeki eğlenceli yapım aktiviteleriyle arkadaşlarınızı ve ailenizi bir araya getirin. 5 yaş ve üzerine yönelik bu renkli yapım parçaları karışımı, her durumda harika bir birlikte oyun deneyimi sunar.
900 parçalı eğlence kutusuyla birlikte inşa edin! Bu renkli yapım parçaları koleksiyonuyla yaratıcı eğlenceyi paylaşın. Parçalar, yapımı kolay 2 model inşa etmek için her biri yapım parçaları ve kolay anlaşılır baskılı yapım talimatlarını içeren 6 poşette gruplandırılmıştır. Modeller arasında oyuncak ayı, palyaço, tek boynuzlu at, pinyata, gökkuşağı, kek, patlamış mısır, balonlar ve küçük hediyeler bulunur. Bu set, herhangi bir kutlama için harika bir grup etkinliğidir ve etkinlik sona erdiğinde yaratıcı yapım deneyimi sona ermez! Setin yapım talimatlarının dijital versiyonuna da LEGO Builder uygulamasından ulaşabilirsiniz.
Tüm aile için harika! LEGO Classic 5 oyuncakları, çocuklara ilham verici fikirler sunar ve yetişkinlerin, yapım eğlencesini ve gelişimsel aşamaları çocuklarıyla paylaşmaları için mükemmel bir fırsat sunar.
Gökkuşağının her rengindeki yapım parçalarıyla yaratıcı eğlenceyi aileniz ve arkadaşlarınızla paylaşın. Bu 900 yapım parçalı set, her biri 2 adet yapımı kolay modeli inşa etmek için gerekli parçaları ve talimatları içeren 6 poşet içinde gelir. Arabadan palyaçoya, patlamış mısırdan pinyataya kadar her şey olabilir! İnsanları birlikte inşa etmeye teşvik etmenin harika bir yoludur ve herhangi bir parti veya kutlama için mükemmel bir aktivitedir.

 

Birlikte inşa etmesi eğlenceli modeller! Aileniz ve arkadaşlarınız, 5 yaş ve üzeri çocuklara göre tasarlanmış renkli, yaratıcı bir yapım seti olan LEGO Classic Yaratıcı Parti Kutusu ile yapım zorluklarını paylaşabilir.
Aktivite dolu set! 900 parlak renkli parça, her biri 2 yapımı kolay modeli inşa etmek için gerekli yapım talimatlarını ve yapım parçalarını içeren 6 poşette gruplandırılmıştır.
Eğlenceli parti oyunları. Katılımcılar, bir oyuncak ayı, palyaço, tek boynuzlu at, pinyata, gökkuşağı, pasta, patlamış mısır, balon ve daha fazlasını yaparken gruplar halinde yapım yarışması düzenleyebilir.
Eğlence hiç bitmez! 12 model ve keşfedilecek sonsuz serbest yapım eğlencesiyle bu yaratıcı yapım seti, 5 yaş ve üzeri çocuklar için kalıcı bir doğum günü, yılbaşı veya sıradan bir gün hediyesidir.
Ekstra aktiviteler dahildir; Set, ek oyun olanakları için öneriler içerir ve çevrimiçi daha fazla oyun olanağı bulunur.
Küçük model severler için yapıldı. Kolay anlaşılır resimli rehberle yapımı kolay ve eğlencelidir. Setin yapım talimatlarının dijital versiyonuna LEGO Builder uygulamasından da ulaşılabilir.
Beceri geliştiren yapım parçaları! LEGO Classic setleri, açık uçlu oyunları ve yaratıcı kendini ifadeyi küçük model severlerin ellerine verir.

 

Parça sayısı: 900
Kutu ölçüsü: 38,2 x 9,4 x 26,2 cm
Ağırlık: 1,138 kg

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR