Lego 60362 City Oto Yıkama
Lego 60362 City Oto Yıkama
Lego 60362 City Oto Yıkama
Lego 60362 City Oto Yıkama
Lego 60362 City Oto Yıkama
Lego 60362 City Oto Yıkama
Lego 60362 City Oto Yıkama
Lego 60362 City Oto Yıkama

Lego 60362 City Oto Yıkama (DRO-00000075)

Fiyat : ₺673,00(KDV Dahil)

Lego 60362 City Oto Yıkama


Dönen yıkama fırçaları, hareket edebilen kurutucu fanlar, köpük kabı, hava pompası ve oyuncak araba içeren 6 LEGO City Oto Yıkama setiyle arabaları temizlemek çocuk oyuncağı. Saatlerce eğlence için sürücü ve görevli mini figürlerini ve bir tutam hayal gücünü eklemeniz yeterli.
İnteraktif talimatlar, yapım eğlencesini artırır. Bu 6 seti, kolay anlaşılır basılı bir rehbere ve LEGO Builder uygulamasında adım adım 3 boyutlu yapım talimatlarına sahiptir. Burada çocuklar, modelleri inşa ederken yakınlaştırabilir, döndürebilir ve her açıdan görebilir. Uygulama, aynı zamanda yapım sürecini takip etmeye, sanal oyun setlerini keşfedip kaydetmeye de olanak tanır.
Her gün eğlence günü olsun! LEGO City setleri, açık uçlu oyunlar için gerçekçi yapılara, harika araçlara ve ilham verici karakterlere sahiptir. Çocuklar, gerçek hayatı eğlenceli ve heyecan verici bir şekilde betimleyen yaratıcı hikayeler ve maceralarla yaratıcılıklarını ifade etmekte özgürdür.
LEGO City Oto Yıkama’ya gidin. Dönen fırçaları çalıştırmak için arabayı içinden geçirin. Arabaya köpük püskürtmek için kabı devirin. Sonra fanları ayarlayıp aracınızı kuruttuktan sonra pompadan lastiklere hava basın. Arabanızı yıkamak hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı!

 

Oto yıkama oyun seti: Hayali rol yapma faaliyetleri için eğlenceli özelliklerle dolu bu LEGO City Oto Yıkama oyuncak yapım setiyle çocukların yaratıcılığı vites yükseltecek.
Kutuda ne var? Çocukların oyuncak bir Oto Yıkama ve bir araba yapması için gereken her şey, ayrıca sürücü ve görevli mini figürleri.
Eğlenceli fonksiyonlar: Çocuklar, arabayı Oto Yıkamanın içinden geçirerek yıkama fırçalarını döndürebilir, LEGO köpük parçalarını boşaltabilir ve hareket edebilen kurutucu fanlarını ayarlayabilir.
Havalı oyuncak arabaları seven çocuklar için LEGO hediyesi: Bu oyuncak Oto Yıkama’yı 6 yaş ve üzeri çocuklara yılbaşında, doğum gününde ya da her zaman hediye edebilirsiniz.
Boyutlar: İnşa edilip birleştirildiğinde LEGO City Oto Yıkama’nın yüksekliği 11 cm, genişliği 15 cm, derinliği 11 cm’dir.
Pil gerekmez. Bu inşa edilebilen LEGO oyuncağı, hayal gücü geniş çocuklarla çalışır.
İnteraktif bir rehber dahildir. LEGO Builder uygulamasını keşfedin. Burada çocuklar sanal oyun setlerini keşfedip kaydedebilir, yapım sürecini takip edebilir, modelleri inşa ederken 3 boyutlu olarak yakınlaştırabilir, döndürebilir ve görebilir.
Sınırsız aksiyon! Bu seti LEGO City serisinden başkalarıyla birleştirerek daha fazla eğlence ve macerayı ortaya çıkarın.

 

Parça sayısı: 243
Kutu ölçüsü: 26,2 x 7,2 x 19,1 cm
Ağırlık: 0,427 kg

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR