Lego Dreamzzz Timsah Araba
Lego Dreamzzz Timsah Araba
Lego Dreamzzz Timsah Araba
Lego Dreamzzz Timsah Araba
Lego Dreamzzz Timsah Araba
Lego Dreamzzz Timsah Araba
Lego Dreamzzz Timsah Araba
Lego Dreamzzz Timsah Araba

Lego Dreamzzz Timsah Araba (DRO-00000025)

Fiyat : ₺1.933,00(KDV Dahil)

Lego Dreamzzz Timsah Araba

 

8 yaş ve üzeri çocuklar, LEGO DREAMZzz Timsah Araba oyuncak yapım setiyle hızla rüya dünyasına gidebilir, TV dizisine dayalı bu setle çocuklar, Jayden’ı korkunç Gece Avcısı'ndan kurtaracak inanılmaz bir araba oluşturabilir!
1 set, 2 yapım seçeneği: Oyun setindeki 2 yapım seçeneği ve çok sayıda hikayeye dayalı talimat, çocukları kendi maceralarını seçmeye ve iki kat oyun zamanının keyfini çıkarmaya teşvik eder. Kabuslarla savaşmak için bir timsah araba yapmaya ya da onları kovalamak için süper hızlı bir arazi aracı ya da mini tekne yapmaya karar verebilirler. Timsah modunda aracın hareket edebilen kolları ve bacakları ve ön ızgarasında gizli bir disk atıcısı bulunur, böylece çocuklar timsahın ağzından disklerle ateş edebilir. Kamyon modunda aracın dönen tekerlekleri ve içine bir mini figür oturtmak için çıkarılabilen bir tavanı vardır.
Şahane mini figürler! Yapım oyuncağı setinde Cooper ve Jayden’ın mini figürleri, ayrıca havalı bir oyuncak motosikleti ve kötü yardımcısıyla birlikte Gece Avcısı bulunur.
Gece Avcısı, Jayden’ı ele geçirdi ve onu kurtarmaya yardım etmelisiniz! Mükemmel arabayı inşa edip arkadaşlarını kurtarmak için rüya dönüşümü becerilerini kullanan Cooper ve Logan’a katılın. Kabusları yenmek için disk fırlatıcılı bir timsah araba ya da kabusları kovalamak için süper hızlı bir arazi aracı ve mini tekne arasından seçiminizi yapın.
Kişiselleştirilebilir araç; Çocuklar, 2 araçtan birini inşa etmelerine olanak tanıyan LEGO DREAMZzz Timsah Araba oyuncak yapım setiyle hayali oyunların keyfini çıkarabilir.
İnşa etmenin 2 yolu: Çocuklar, arabayı bir timsah araba ya da modifiye edilmiş süper hızlı bir arazi aracı olarak inşa etmeyi seçebilir.
Timsah modu: Timsah modunda araç, ızgaralarından (timsahın ağzından) diskler fırlatır ve çocukların oynamasını ve maceralar yaratmasını kolaylaştıran hareketli kollara ve bacaklara sahiptir.
Arazi aracı modu: Arazi aracı modunda aracın tekerlekleri döner ve çatısı çıkarılabilir, böylece çocuklar içine bir mini figür oturtabilir.
3 mini figür: Bu sette Cooper, Jayden ve Gece Avcısı mini figürleri bulunur.
Sosyal ya da tek başına oyunlar: Bu set, kendi başlarına veya arkadaşlarla saatlerce oynayabilen 8 yaş ve üzeri çocuklar için tasarlanmıştır.
Boyutlar: En büyük formunda modelin yüksekliği 8 cm, uzunluğu 45 cm, genişliği 15 cm’dir.
Setin hikayeye dayalı yapım talimatları, ayrıca LEGO Builder uygulamasında da dijital olarak bulunur.
Parça sayısı: 494
Kutu ölçüsü: 38,2 x 5,6 x 26,2 cm
Ağırlık: 0,722 kg

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR