Lego Friends Donut Dükkanı 41723
Lego Friends Donut Dükkanı 41723
Lego Friends Donut Dükkanı 41723
Lego Friends Donut Dükkanı 41723
Lego Friends Donut Dükkanı 41723
Lego Friends Donut Dükkanı 41723
Lego Friends Donut Dükkanı 41723
Lego Friends Donut Dükkanı 41723

Lego Friends Donut Dükkanı 41723 (DRO-00000051)

Fiyat : ₺242,00(KDV Dahil)

Lego Friends Donut Dükkanı 41723

 

4 yaş ve üzeri küçük makarnacılar, LEGO Friends Donut Dükkanı  yapım setiyle hikayeler yaratma bayılacak. Bu yaratıcı oyuncak, çocuklar sanatsever Liann ve hamur işi meraklısı Leo ile yaratıcı bulmaya onları model yapan öğretici. Liann'ın iyimserliği ve hevesi, şehre yeni taşınan Leo'ya harika bir arkadaş olmasını sağlar. Kâse, meyveler, bardak, 3 donut, meyve suyu, para, 2 sandalye ve masa gibi aksesuarlar, çocuklar için atıştırmalıklar hazırlarken oyunla öğrenmelerine yardımcı olur.
LEGO 4 kitabı, çocuklar için tasarlanmış hızlı ve eğlenceli bir yapım deneyimi sunmak. Bebek oyuncak donut dükkanlarını kurabilecekleri sağlam bir temel olan kullanışlı bir Başlangıç ​​Yapım Parçası içerir. LEGO Builder uygulaması, kısa bir yapım macerasında boyut ve kullanıcıya rehberlik eder. 3 boyutlu modeller yakınlaştırın ve döndürün, keşfetmeye ve ilerlemenizi takip edin.
Yeni nesil Heartlake City'ye hoş geldiniz. Çocuklar LEGO Friends dairesinde arkadaşlar edinebilir, heyecan verici mekanları keşfedebilir ve gerçek yola çıkan maceraları canlandırabilir. Yazın donut programında çalışan Liann'a katılın. Müşterilere renkli çörekler dosyası için yaratıcı kullananlar. Bakın! Leo scooter'ına binmiş, yeni tatları denemeye hazır. Dükkanın vitrinini süsleyin. Lezzetli tatlıları satın alın ve pencereden parasını alın. Masada servis yapmak için içecekler ya da meyveli atıştırmalıklar yapın. Günün sonunda bir donut'ın tadına bakın, kaldıysa tabii!
LEGO Friends Donut Dükkanı oyun setiyle yaratıcı hikayeleri yedi erkek ve kız çocukları, yaratıcı LEGO yapımı ve oyun dünyasıyla tanıtmanın. LEGO Friends karakterleri Liann ve Leo, arabaya servis penceresi, ayrıca scooter, kuş, donut, meyve suyu, para, masa ve 2 sandalye gibi aksesuarlar içerir. LEGO mirası, mağazan vitrinini 3 donutla süsleyip barındırırken hazırlarken küçük model severlerin oyunla öğrenmelerini sağlar. LEGO Friends halka açık oyuncağının yükü 8 cm, genişlik 8 cm, derinlik 8 cm'dir. Bu set, Avrupalı ​​özden yola çıkarak model oluşturma içinkullanıcılı bir Başlangıç ​​Yapım Parçası ve 'hızlı başlangıç' parçalarını içerir. LEGO Builder uygulaması, modeller 3 boyutlu olarak yakınlaştırmanıza ve döndürmenize, kitabınızı kaydetmenize ve yolunuzu takip etmenizi sağlayan kişileri uzaklaştıran bir yapım macerasında size ve çocuğa yol gösterir.

 

Parça sayısı: 63
Kutu ölçüsü: 19 x 14 x 4,6 cm
Ağırlık: 0,161 kg

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR