Lego Friends Newsroom Van 41749
Lego Friends Newsroom Van 41749
Lego Friends Newsroom Van 41749
Lego Friends Newsroom Van 41749
Lego Friends Newsroom Van 41749
Lego Friends Newsroom Van 41749
Lego Friends Newsroom Van 41749
Lego Friends Newsroom Van 41749

Lego Friends Newsroom Van 41749 (DRO-00000054)

Fiyat : ₺929,00(KDV Dahil)

Lego Friends Newsroom Van 41749

 

Rol yapma faaliyetlerini ve vahşi doğayı seven çocuklar, 6 yaş ve üzeri için bu LEGO Friends Canlı Yayın Aracı setinden bol bol ilham alacak. Çalışkan Aliya, toplum merkezi için en son haberleri vermeye kararlı. Aracın içinde ekranlar, ışıklar, kameralar, mikrofonlar, not defteri ve kalem dahil Aliya’nın haber yayını hazırlayıp paylaşmak için ihtiyacı olan her şey var. Çocuklar, oduncu ağacı kesmeye geldiğinde gelişen hikayeyi anlatabilir. Haberi çektikten sonra çocuklar Aliya’yı aracın içindeki kontrol odasına götürerek montaj yapıp yayınlayabilir. Sette 2 mini bebek, 1 mikro bebek ve çok sayıda aksesuar bulunur.
Çocuklar, LEGO Builder uygulamasıyla kolay ve sezgisel bir yapım macerasının keyfini çıkarabilir. Burada modelleri 3 boyutlu olarak yakınlaştırabilir, döndürebilir, setleri kaydedebilir ve ilerlemelerini takip edebilirler.
Heartlake City’nin yeni kuşağı ile tanışın. Çeşitli karakterleriyle yeni LEGO Friends dünyasını keşfederken çocukları, ilgi alanlarını geliştirmeye teşvik edin.
Aliya, yerel toplum merkezi için haber çekmeyi çok sever. Bugün kesilmesi planlanan bir ağaçla ilgili haber yapmak için Canlı Yayın Aracı’nı getirdi. Ağaçta yaşayan baykuşu kurtarmaya çalışan çocukla röportaj yapmasına yardım edin. Güzel kuşu ve yumurtasını kurtarabilecekler mi? Haberin görüntüsünü çekin, sonra aracın kontrol odasına giderek görüntüyü montajlayın ve yayınlayın.
Doğayı korumaya önem veren çocuklar, bu LEGO Friends Canlı Yayın Aracı oyuncağıyla saatlerce oynayarak eğlenebilir
Bu set, LEGO Friends karakterleri Aliya, oduncu Peter ve ağacın kesilmesini protesto eden Darrel ile birlikte gelir
Çocuklar; telsiz, mikrofon, yumurtasıyla baykuş, pankart ve motorlu testere gibi aksesuarlarla sınırsız haber hikayesi yapabilir
Çocuklar, defalarca haber çekimi yapmanın keyfini çıkarabilir. Ağaç dalı kesilerek yumurta yuvadan düşürülebilir, bu sırada uzatılabilen kamera olay anını yakalar
Bu LEGO Friends seti, yerel haberleri çekip yayınlamayı sevecek 6 yaş ve üzeri çocuklar için güzel bir hediye fikridir
LEGO Friends Canlı Yayın Aracı’nın yüksekliği 10 cm, uzunluğu 14 cm, genişliği 8 cm’dir.

 

Parça sayısı: 695
Kutu ölçüsü: 35,4x 19,1 x 70 cm
Ağırlık: 0,446 kg

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR