Lego Friends Seyyar İnci Çayı Dükkanı
Lego Friends Seyyar İnci Çayı Dükkanı
Lego Friends Seyyar İnci Çayı Dükkanı
Lego Friends Seyyar İnci Çayı Dükkanı
Lego Friends Seyyar İnci Çayı Dükkanı
Lego Friends Seyyar İnci Çayı Dükkanı
Lego Friends Seyyar İnci Çayı Dükkanı
Lego Friends Seyyar İnci Çayı Dükkanı

Lego Friends Seyyar İnci Çayı Dükkanı (DRO-00000053)

Fiyat : ₺263,00(KDV Dahil)

Lego Friends Seyyar İnci Çayı Dükkanı

 

6 yaş ve üzeri yaratıcı çocuklar, bu LEGO Friends Seyyar İnci Çayı Dükkanı ile eğlenebilir. İnci çayı arabası, harika bir oyuncak elektrikli scooter ile birlikte gelir. Çatısı açıldığında içine erişilebilir, burada çocuklar oyun arkadaşları Nova ve Matilde ile birlikte inci çayı çeşitleri yapabilir. Nova’nın internette binlerce takipçisi vardır ama çok da utangaçtır, o yüzden kendisi gibi bilgisayar oyuncusu olan Matilde ile arkadaş olduğu için çok mutlu. Bu set, krem şanti, 2 inci çayışişesi ve malzemeleri sallayıp karıştırma fonksiyonuyla yaratıcı oyunlar için aksesuarlar içerir. Ayrıca küçük bir yazar kasa, bir masa ve menü kartlı bir maskot bulunur.
Çocuğunuz LEGO Builder uygulamasıyla sezgisel bir yapım macerasının keyfini çıkarsın. Burada çocuklar modelleri 3 boyutlu olarak yakınlaştırabilir, döndürebilir, setleri kaydedebilir ve ilerlemelerini takip edebilirler.
Çocuklar, yaratıcı oyunların keyfini çıkarırken ve gerçek hayattan maceraları canlandırırken arkadaşlar edinebilir ve LEGO Friends ile heyecan verici mekanları keşfedebilir.
Arkadaşlar Nova ve Matilde ile şehirdeki en havalı yeni içeceği denemeye hazır mısınız? O zaman Matilde’in şehir merkezindeki Seyyar İnci Çayı Dükkanı’na gidin. Okul arkadaşı Nova ile paylaşmak için popüler inci çayı çeşitlerini yaparken Matilde’e yardım edin. Eğlenceli tariflere renk katmak için çilekleri, krem şantiyi ve renkli şekerlemeleri kullanın. İnci çayını daha da fazla müşteriye ulaştırmak ister misiniz? Scooter’ı takın, gitmeye hazırsınız!
LEGO Friends İnci Çayı Dükkanı ile yaratıcı hikayeleri seven erkek ve kız çocukları, yapım ve rol oyunları dünyasıyla tanıştırın. LEGO Friends karakterleri Nova ve Matilde, krem şanti, 2 inci çayı şişesi, bir yazar kasa ve masa, ayrıca menü kartlı bir maskot bulunur. Çocuklar scooter’ı seyyar inci çayı dükkanına takıp inci çayı içeceklerini Heartlake City’de daha fazla müşteriye ulaştırabilir.
LEGO Friends oyuncak seti, 6 yaş ve üzeri kendi inci çayı kafelerini açmak isteyen çocuklar için eğlenceli bir doğum günü, yılbaşı veya sıradan bir gün hediyesidir. Scooter ile birlikte inci çayı arabasının yüksekliği 6 cm, uzunluğu 12 cm, genişliği 6 cm’dir. Çocuğunuz yeni beceriler kazanırken modelleri 3 boyutlu olarak yakınlaştırabileceğiniz ve döndürebileceğiniz, ilerlemeyi takip edebileceğiniz ve setleri kaydedebileceğiniz LEGO Builder uygulamasındaki sezgisel yapım talimatlarını keşfedin. LEGO Friends setleri, çocukların arkadaşlığa dayalı günlük maceraları oynayabilmeleri için tanıdık karakterler ve gerçekçi senaryolar içerir.

 

Parça sayısı: 109
Kutu ölçüsü: 19 x 14 x 4,6 cm
Ağırlık: 0,139 kg

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR